Overslaan en naar de inhoud gaan

Historische culinaire wandeling op 8 december 2022

Wat kun je verwachten

Donderdag 8 December organiseren Brasserie op de Mart, Brasserie Puur, de Watertoren en BISTRO-BAR DOK in samenwerking met de Stichting StadsHerauten Steenbergen een culinaire, historische stadswandeling!

Hoe werkt het ?

Je gaat een stadswandeling maken door Steenbergen. Het aantal deelnemers wordt in 4 groepen opgesplitst en maken ieder hun eigen route. Hierin vertellen de stadsherauten je iets over de geschiedenis van Steenbergen. Tijdens je route bezoek je de 4 deelnemende restaurants, hier eet je een voor, tussen, hoofd en nagerecht. De gerechten zijn een verassing. In elk restaurant krijg je een gang. Na het dessert is er een afterparty bij Dok. Hierbij kun je nog gezellig even wat drinken en de avond bespreken. Je zult hier ook de chefs ontmoeten. Heb je een allergie of dieetwens? Dan kun je deze doorgeven via tom@hoteldekaai.nl.

Wat kost het ?

1 ticket kost € 65,- , dit is voor 4 gangen met bijpassende consumptie en bij binnenkomst een lekker aperitief en amuse.

Waar moet ik beginnen?

Op woensdag 7 December krijg je een email met daarin het restaurant waar je als eerste wordt verwacht. We ontvangen je graag tussen 17:30 en 17:45. De tour start om 18:00! Vergeet je ticket niet uit te printen of te downloaden op je telefoon. Zonder ticket kun je uiteraard niet deelnemen!

We willen graag met onze vrienden/vriendinnen lopen, kan dit?

Natuurlijk! Het makkelijkste is om dan onder 1 account tickets te kopen of om even contact op te nemen met tom@hoteldekaai.nl en je voorkeur door te geven. Wij gaan er dan alles aan te doen om je voorkeur goed te verwerken.

Ik start bij de Watertoren en eindig bij Dok, wat nu ?

Ook hier hebben wij aan gedacht! Voor diegene die gestart zijn bij Dok en eindigen bij de Watertoren of andersom wordt er vervoer geregeld om je af te zetten bij je auto of af te zetten voor afterparty bij Dok. Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Hoe koop ik een ticket?

Tickets kunt u kopen in de ticketshop. U kunt tot uiterlijk 5 december 23:55 een ticket kopen.