Rabobank ClubSupport 2021

22-11-2021
opbrengst van de clubactie 2021

U heeft op ons gestemd en daar zijn wij erg blij mee! Rabobank en alle stemmers hartelijk bedankt.

Met de Rabo ClubSupport 2021 actie en door het krijgen van Uw stem heeft de Stichting StadsHerauten Steenbergen het mooie bedrag van € 388,77 mogen ontvangen. Daarmee is ons doel behaald en wordt er een beamer aangeschaft.

Hiermee kunnen wij onze presentaties en lezingen nog beter in beeld brengen door middel van projectie. Het aanwezige publiek (U) krijgt zo een nog betere indruk van wat er bedoeld wordt.

De presentaties en lezingen worden op verschillende locaties gegeven waar meestal een beamer ontbreekt

De Stichting StadsHerauten Steenbergen, Gidsen en vertellers voor Stad en Streek promoten en dragen de rijke historie van Steenbergen en zijn omgeving uit in de ruimste zin van het woord. Verder houden wij het cultuurhistorische erfgoed levendig zoals de vestingstad Steenbergen, Fort Henricus en omstreken, de West Brabantse Waterlinie, de Zuiderwaterlinie, de Linie van de Eendracht en de Brabantse Wal. Denk hierbij aan stadswandelingen, fietstochten en het verzorgen van lezingen en presentaties.

Mocht u vragen hebben over het verzorgen van een lezing of een andere activiteit kunt u ons altijd bereiken via het contact-formulier.