kunstmarkt 2021 St. Gummaruskerk te Steenbergen

07-09-2021
logo kunstplatform

‘Gidsen en Vertellers voor Stad en Streek’

‘Gidsen en Vertellers’ van de Stichting StadsHerauten Steenbergen hebben op 3, 4 en 5 september 2021 hun diensten verleend aan de Stichting Kunst en Cultuurplatform Steenbergen, tijdens de kunstexpositie in de Gummaruskerk.

Hun diensten bestonden niet alleen uit de ontvangst van de gasten maar deden ook de uitvoering van de voorgeschreven Coronacheck. Tijdens de genoemde dagen viel de expositie namelijk onder de regels die gelden voor musea in Nederland.

 

 

opening door Sandra verkleinddankwoord Sandra verkleind

Onder de gasten bevonden zich ook mensen die bijzondere interesse toonden voor de Gummaruskerk. Gezien de achtergrond van onze gidsen, die ook gidsenwerk in de genoemde kerk verrichten, kwam dit goed uit. Waarde tijd het toeliet, konden wij hen informeren over de Gummaruskerk en zijn historie en betekenis voor Steenbergen. De gasten waren zeer onder de indruk over wat wij konden vertellen over de bijzondere Gummaruskerk, zijnde een Piërre Cuyperskerk.

 

Frans Sandra en Ton bij banner verkleind

Wij kunnen met de Stichting Kunst en Cultuurplatform Steenbergen terugkijken op een leuk, gezellig en interessant weekend. Met onze dank aan Sandra en Hans Houtepen, de exposerende kunstenaars en Leontien Tijoe.

Frans van Bergen
Ton Wennekers